Безплатна доставка

в рамките на 3-4 дни за всички
поръчки над 99.99лв. и до 20кг.

връзка с нас:
пон. - пет. 10:00 - 19:00088 95 33 995
00,00лв.
Кошницата е празна!
Начало / Условия за връщане на артикул

Условия за връщане на артикул

 

Условия за връщане на закупен артикул от BebeMag

 

1. Съгласно Закона за защита на потребителите чл.50, Вие имате право да върнете артикул, при направената онлайн поръчка от www.Bebemag.bg, без да посочвате причина, без да дължите обезщетение или неустойка, без да заплащате каквито и да било разходи в 14-дневен срок, считано от датата на сключване на договора или приемане на артикула от Вас или от трето лице посочено от Вас, различно от превозвача или когато сте поръчали много артикули в една поръчка, които се доставят отделно, считано от датата, на която Вие или трето лице посочено от Вас, различно от превозвача приеме последния артикул.

2. Правото да върнете артикула, може да упражните и в следните случаи:

(1) ако артикула е дефектен, и това е установено веднага след получаването му;

(2) ако сте констатирали липси при получаване на артикула;

(3) ако не съответства значително цвета или марката на артикула, от изложеното в онлайн магазина;

(4) ако BebeMag не Ви е предоставил информация за правото да върнете артикула.

3. Правото да върнете артикула не може да упражните в случай, че сте направили поръчка за артикул изработен по индивидуална поръчка и съобразно Ваши изисквания.

4. Правото да върнете артикула може да упражните по един от следните начини:

4.1 Като отправите своето писмено изявление до нас на e-mail: info@bebemag.bg или на адрес: гр.Ловеч ул.Княз Ал. I Батенберг №22 за 61 КО ООД.

4.2 Като изпратите попълнен Формуляра за упражняване правото на отказ на e-mail: info@bebemag.bg

4.3 Като попълните и изпратите формата за упражняване правото на отказ директно през сайта.

4.4 В случай, че сте упражнили правото си да върнете артикул, той трябва да бъде върнат без увреждания и придружен от всички оригинални документи от покупката (поръчка и/или фактура и/или касов бон и/или товарителница и/или гаранционна карта (ако е била издадена такава).

4.5 В случай, че сте упражнили правото си за връщане на артикул се препоръчва след това да се свържете с нас на телефон: 0889 533 995, с цел пълна коректност от наша и Ваша страна.

5. В случай, че сте упражнили правото си да върнете артикул, и ние го приемем, Вие имате възможността:

(1) да Ви бъде възстановена стойноста на заплатеният продукт без разходите за доставка (ако е имало такива), не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която сме уведомени за решението на потребителя да се откаже от договора съгласно чл. 52;

(2) да Ви бъде подменен артикула със същия, или с друг цвят, размер или с артикул на същата стойност в срок не по-късно от 14 дни от датата на върнатия артикул.

5.1 В случай, че плащането е направено по банков път, Възстановяването на суми става, чрез банков превод по банковата сметка, от която е направено плащането или друга предоставена от Вас в срок от 14 дни.

5.2 В случай, че плащането е направено с Пощенски паричен превод  (наложен платеж), Възстановяването на суми става, чрез банков превод по банковата сметка предоставена от Вас в срок от 14 дни.

6. В случай, че изберете да замените артикула, то няма да имате отново това право да упражните.

7. Връщането на артикул може да стане лично на адрес: гр.Ловеч ул.Княз Ал. I  Батенберг №22 или чрез куриер на същия адрес или до офис на куриер.

7.1 Всички разходи за връщане на артикула са за Ваша сметка.

7.2 В случай, че артикула е върнат за наша сметка, ще Ви бъдат удържани разходите направени по връщането на артикула, от сумата която ще бъде възстановена.

 

ВАЖНО! Цветовете на стоките, които виждате на Вашите монитори, може да се различават от оригиналния цвят, в този случай, замяна може да бъде направена само ако продукта е дефектен или счупен в момента на получаването му.

 

Ако се колебаете дали даден артикул може да бъде върнат, моля обадете ни се на телефона 088 95 33 995 или ни пишете на e-mail: info@bebemag.bg.

 

За да върнете продукт попълнете Формуляр за упражняване на правото на отказ от договора от разстояние или разпечатайте формуляра от тук попълнето го и ни го изпратете на e-mail: info@bebemag.bg